Filmska premijera Jurskog svijeta

UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL AUSTRIA GMBH

Ideja kampanje

Avantura, uzbuđenje i dinosauri. Jedna od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza svih vremena je opet tu-Universal pictures u suradnji s influence.vision lansirali su veliku kampanju za premijeru novog nastavka Jurskog svijeta: Palo kraljevstvo. S obzirom da je premijera održana tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u lipnju 2018. godine, veliki je bio izazov stvoriti svijest među publikom unatoč prvenstvu. Glavni cilj je bio motivirati pratitelje da odu u kino bez obzira na vruće, ljetne mjesece; cilj smo htjeli ostvariti prepričavanjem i uvjerljivim sadržajem.

Cilj kampanje

Zahvaljujući našem kreativnom crowdsourcing sredstvu uspješno smo prikupili uzbudljive ideje raznih influencera. Savršena kombinacija Instagram objava, Instagram priča i Facebook objava je izazvala odličnu reportažu i svijest među publikom. Svaki/a influencer/ica je opisao/la osobnu priču koja ih veže uz film; očaravajuće, autentične priče su među pratiteljima stvorile dojam kako je to jedan od filmova koji se apsolutno ne smije propustiti.

Rezultati

12

Influencera

21

Objava

476K

Pregleda

55K

Lajkova

971

Komentar

universal pictures
universal pictures
universal pictures

Pogodnosti s influence.vision platformom

Zahvaljujući influence.vision tržištu influencera, Universal Pictures je uspio provesti veliku influencersku kampanju koja je uspješno najavila novi nastavak Jurskog svijeta “Palo kraljevstvo”. Kampanja je uspješno proizvela odličnu pokrivenost na društvenim mrežama i dovela do zavidno visokih rezultata angažmana.

80%

Rezultat angažmana

1.3M

Doseg

universal pictures

Romy Graves, Mag.

Direktorica za odnose s javnošću

Universal Pictures

“influence.vision platforma omogućila nam je skupljanje mnogo različitih i uzbudljivih ideja kako bi se stvorila svijest o premijeri filma. Sve je bilo prisutno, od videa koji prikazuje animiranog dinosaura do objava s crtežima. Sadržaj je uistinu bio posebno uvjerljiv i autentičan!”

Rezervirajte demo

Otkrijte moć naše inovativne crowdsourcing platforme, kreirajte uspješnu influencersku kampanju i ostvarite više uz postojeći budžet s našom Content Reach tehnologijom.

Rezervirajte demo

Praktična potpora

Spremni smo odgovoriti na svako Vaše pitanje. Pošaljite nam poruku bilo kad.

Telefon

+43 (0) 676 6550 833

Pošaljite nam e-mail

office@influencevision.com

Home Image
STEFANIEGOLDMARIE


116K


2K
Home Image
BERRIESANDPASSION


100K


14K
Home Image
the_cosmopolitas


30K


4K
Home Image
julietta_mademoiselle


117K


3K
Home Image
RICHYKOLL


54K


2H
Home Image
NEWKISSONTHEBLOG


23K


4K
Home Image
NURIELMOLCHO


27K


4K
Home Image
MEANWHILEINAWESOMETOWN


35K


1K