Objavljivanje prema § 5 Abs. 1 E-Commerce-Gesetz (EKG) Vlasnik i operater ove stranice:

Influence.vision GmbH
Neustiftgasse 94/B5
A-1070 Wien

Design Offices
Luise-Ullrich-Straße 20
80636 Munich / Germany

Phone: +43 (0) 676 6550833
E-Mail: office@influencevision.com
Internet: www.influencevision.com

Registracioni broj: FN 469068 g
Registracioni sud: Handelsgericht Wien
Komora: Vienna Chamber of Commerce 
Član WKO Berufsrecht Industrijski kod menadžment konzalting, informacijske tehnologije i agencija za oglašavanje www.ris.bka.gv.at
UID: ATU72247712
Poslovna namjena: pružanje usluga u automatizovanoj informatičkoj tehnologiji, izgradnja i rad internetskih platformi

Odgovornost za sadržaj
Sadržaj ovih stranica stvoren je s velikom pažnjom. Međutim, ne možemo preuzeti odgovornost za točnost, potpunost i pravovremenost sadržaja. 

Zaštita podataka
Što se tiče naših strana, lični podaci (na primjer ime, telefonski broj, e-mail adresa i sl.), To se, koliko je to moguće, odvija uvijek na freiwilliger osnovi. Ti podaci neće biti otkriveni trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka i pohranjeni sve dok je korisnik registriran. Prema § 96 TKG i § 3 ECG kolačići se pohranjuju. Kolačići se mogu deaktivirati u bilo kojem trenutku u postavkama preglednika. Istaknuli smo da prijenos podataka na Internetu (npr. U komunikaciji putem e-maila) može pokazati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećim stranama nije moguća. Korištenje kontakt podataka objavljenih u kontekstu obveze otiska trećih strana za slanje neželjenih reklamnih i informativnih materijala izričito je isključeno. Operatori stranica izričito zadržavaju pravo poduzimanja pravnih radnji u slučaju neželjenog slanja podataka o oglašavanju, kao što su spam e-mailovi.

Odgovornost za veze
Naša ponuda sadrži linkove na vanjske web stranice trećih strana na čijem sadržaju nemamo utjecaja. Stoga ne možemo preuzeti odgovornost za te vanjske sadržaje. Davatelj usluga ili operator stranica je uvijek odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice provjeravale su moguće zakonske povrede u trenutku povezivanja. Nezakoniti sadržaj nije bio prepoznatljiv u trenutku povezivanja. Međutim, trajna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o povredi.

Autorsko pravo
Sadržaj i djela stvorena od strane operatera web stranice (influence.vision GmbH) (fotografije, logotipi, fontovi, robne marke, naziv proizvoda ...) na ovim stranicama podliježu austrijskom zakonu o autorskim pravima. Reprodukcija, obrada, distribucija i bilo kakva upotreba izvan granica autorskog prava zahtijevaju pismenu suglasnost tog autora ili autora. Preuzimanja i kopije ove stranice su za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Što se sadržaja na ovoj strani nije stvorio od strane operatera, smatraju se autorska prava trećih strana. Posebno su sadržaji trećih osoba označeni kao takvi. Ako biste i dalje trebali biti svjesni kršenja autorskih prava, tražimo bilješku. Nakon obavijesti o kršenju, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.

Google Analytics
Ova aplikacija upotrebljava Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. (? Google?). Google Analytics upotrebljava takozvane "kolačiće", tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu korištenja ove aplikacije. Informacije generirane kolačićima o vašoj upotrebi ove aplikacije obično se prenose na Google poslužitelj u Sjedinjenim Državama i pohranjuju se tamo.

Anonimizacija IP je aktivna na ovoj aplikaciji. To znači da će Google unaprijed skratiti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim državama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Googleovom poslužitelju u SAD-u i skratiti tamo. Google će koristiti ove podatke isključivo za procjenu vašeg korištenja ove aplikacije u naše ime. IP adresa koju pruža Google Analytics kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima.

Možete spriječiti pohranu kolačića odgovarajućom postavkom vašeg softvera preglednika; međutim, napominjemo da u ovom slučaju ne mogu se u potpunosti iskoristiti sve značajke ove aplikacije. Osim toga, možete spriječiti prikupljanje podataka koje generiraju kolačići i povezane s vašom upotrebom ove aplikacije (uključujući vašu IP adresu) i obradom tih podataka od strane Googlea, preuzimanjem plug-in preglednika koji je dostupan na sljedećim adresama povezati i instalirati: tools.google.com/dlpage/gaoptoutt

© 2019 influence.vision GmbH